Bedrijven duurzaamheid

Bedrijven duurzaamheid gaat eigenlijk over alle bedrijfsaspecten die betrekking hebben op het voorbestaan van het bedrijf in de toekomst. Hierbij kan gedacht worden aan omgevingsfactoren en ontwikkeling van markten, maar het heeft ook direct betrekking op uw personeel en personeelsbeleid, met onder meer de duurzame inzetbaarheid personeel , en een strategisch personeelsbeleid dat nodig is bij een bedrijf laten groeien, alsmede het ontwikkelen medewerkers.

Bedrijven duurzaamheid; waar te beginnen?

Bedrijven duurzaamheid is iets dat zich continu op de achtergrond meebeweegt in de reeds rijdende trein. Omdat het betrekking heeft op alle bedrijfsaspecten, kan het soms goed zijn weer even te bezinnen in welke aspecten duurzame verbeteringen mogelijk zijn zodat de duurzaamheid van bedrijven  goed geborgd kan worden.

Inzicht in uw personeelsbestand is een eerste vereiste met actuele gegevens als demografie, competenties, kennis en kunde, maar ook de gegevens van medewerkers in relatie tot competenties, skills, houding, motivatie, betrokkenheid, ontwikkelingsmogelijkheden etc.

Bedrijven duurzaamheid en HRLokaal

Voor bedrijven duurzaamheid en het personeelsbeleid dat daarvoor nodig is, schakelt u HRLokaal in. HRLokaal richt zich op advisering en ondersteuning van duurzaam personeelsbeleid in het MKB. Een sector waarin de hiervoor vermelde aandachtspunten vaak onderbelicht blijven, terwijl ze nodig zijn voor bedrijf laten groeien. HRLokaal is een full service organisatie die ervaren is in alle aspecten van het personeelsbeleid. Door te werken met abonnementstarieven, weet u bovendien altijd waar u aan toe bent. Wel zo gemakkelijk en helder.

Neem contact op