Langdurig ziekteverzuim

Langdurig ziekteverzuim onder een of meerdere van uw werknemers kan uiteindelijk leiden tot flinke kosten voor uw bedrijf. Wist u bijvoorbeeld dat een zieke werknemer al 300 euro per dag kan kosten? Het is belangrijk om dergelijke kosten zoveel mogelijk tegen te gaan. Een duidelijk personeelsbeleid omtrent langdurig ziekteverzuim ontbreekt vaak in (kleinere) bedrijven. Zo is er bijvoorbeeld bijna nooit een proces beschreven dat aangeeft wat te doen bij langdurig ziekteverzuim. Weet u bijvoorbeeld wat uw rechten zijn bij ontslag na ziekte?

Advies rondom langdurig ziekteverzuim

Wanneer een werknemer ziek is heeft dit dus overduidelijke gevolgen voor uw bedrijf. Geef onnodige ziekteverzuim geen kans en schakel HR Lokaal in voor de nodige kennis en expertise. HR lokaal vertaalt ambitie van de ondernemer met het bedrijf naar de gewenste kennis, vaardigheden en gedrag van de organisatieleden. Wij zijn betrokken bij het hele proces van denken naar het uiteindelijke doen en geven u graag advies welke stappen u het beste kunt ondernemen bij langdurig ziekteverzuim.

Contact HR Lokaal bij langdurig ziekteverzuim

HR Lokaal helpt u bij het opzetten van een gedetailleerd personeelsdossier en re-integratieplan. Op deze manier stimuleert u de zieke werknemer om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Lukt dit niet? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw bedrijf te optimaliseren. Neem vandaag nog contact op met HR Lokaal voor meer informatie over ons vaste tarief en onze uurprijzen bij complexere personeelszaken.

Neem contact op