Ontslag na ziekte

Heeft u een of meerdere werknemers in dienst die reeds lange tijd niet naar behoren functioneren? Zit u te denken aan ontslag na ziekte maar weet u niet welke stappen u kunt ondernemen in dit proces? Blijf niet langer zitten met dit probleem en schakel de expertise van HR Lokaal in. Dit adviesbureau is reeds jaren gespecialiseerd in personeelsmanagement, advisering en ondersteuning van zaken als ontslag na ziekte en andere personeelszaken. HR Lokaal ontzorgt de werkgever op operationele personeelszaken en helpt in de ontwikkeling omtrent ontslag na ziekte. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden om uw bedrijf op een strategische, tactische en uitvoerende manier te verbeteren door te werken met een uitgebreid maatgericht stappenplan bij ontslag na ziekte.

Hulp bij ontslag na ziekte

Veel bedrijven hebben vrij weinig kennis van ontslag na ziekte. HR Lokaal weet precies welke stappen er ondernomen moeten worden voordat ontslag na ziekte kan worden voltrokken. Zo moet u als directeur of werkgever er eerst voor zorgen dat er een uitgebreid proces wordt uitgevoerd waarbij een gedetailleerd dossier van de zieke werknemer wordt opgebouwd. Hierin houden jullie gezamenlijk bij welke stappen er ondernomen moeten worden in het reintegratietraject. Wanneer de werknemer zich niet aan de regels houdt en hij of zij niet voldoende doe tom te reintegreren kunt u in overleg met het UWV na twee jaar ontslag na ziekte invoeren.

Contact HR Lokaal bij ontslag na ziekte

HR Lokaal is dé professional omtrent het proces bij ontslag na ziekte. Wij doen er alles aan om ontslag na ziekte in te perken en uw werknemers op een vlotte manier te laten re-integreren. Heeft u interesse in degelijk advies rondom ontslag na ziekte of langdurig ziekteverzuim? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij in detail wat de kosten van het geleverde werk is, zodat u achteraf niet verrast wordt door dure facturen.

Neem contact op