Loondoorbetaling bij ziekte

Wanneer een of meerdere van uw werknemers ziek zijn is het verstandig om u eens te verdiepen in de processen die hier op volgen. In kleine bedrijven is vaak niemand aanwezig die kennis en expertise heeft van dergelijke personeelszaken. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemer recht heeft op loondoorbetaling bij ziekte tot twee jaar? De experts van HR Lokaal weten door jarenlange ervaring alle details van loondoorbetaling bij ziekte.

Advies loondoorbetaling bij ziekte

Zo moet u eerst samen met uw werknemer een re-integratiedossier aanmaken waarin u alle stappen registreert omtrent de werkhervatting van uw zieke werknemer. Hij of zij werkt niet, de loondoorbetaling bij ziekte loopt in deze tijd gewoon door. Wanneer hij of zij na enkele tijd niet de afspraken uit het reintegratiedossier nakomt kan er worden gekozen voor opschorten of stopzetten van de loondoorbetaling. Een eventueel ontslag van de werknemer is dan vaak een oplossing voor uw bedrijf.

Loondoorbetaling bij ziekte: contact HR Lokaal

HR Lokaal is al jaren ervaren in het adviseren en ondersteunen van personeelszaken zoals loondoorbetaling bij ziekte. Wij hanteren vaste abonnementskosten voor de geleverde diensten. Voor meer complexere zaken rondom ontslag bij ziekte hanteren wij een uurtarief. Dit tarief bespreken wij altijd vooraf met u zodat u zeker weet dat u niet voor onverwachte dure facturen achteraf komt te staan.

Neem contact op